banner564

Yazgeldi yoğun bakımda

Işıksız bisikletiyle telefonuna kontör almak için yola çıkan Türkmenistanlı işçiye araba çarptı

Yazgeldi yoğun bakımda
banner598
Onur ULAĞ
Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde dün akşam ışıksız bisiklet süren Türkmenistan uyruklu 30 yaşındaki Yazgeldi Rahmanov, 26 yaşındaki Hasan Anıt’ın kullanımındaki aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Rahmanov’un çarpmanın etkisiyle sürüklendiği, başından yaralandığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücü Anıt’ın tutuklandığı kaydedildi.
Elde edilen bilgilere, Yazgeldi Ramanov, Düzova’da bir mandırada 7 yıldır işçi olarak çalışıyordu. Rahmanov’un dün gece telefonuna kontör almak için yola çıktığı 1001 Airport Alışveriş Merkezine giderken talihsiz kazayla yüzleştiği öğrenildi.
Öte yandan Düzova Kavşağı-Yonca Kavşağı arasındaki yol aydınlatmalarının uzun süredir çalışmadığı öğrenildi.

Durumu ağır
Polisten alınan bilgiye göre Gazimağusa -Lefkoşa Anayolu üzeri Cihangir kavşağı ile Yonca Kavşağı arasında saat 20.00 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti: Yönetimindeki FE 220 plakalı salon araç ile Yonca Kavşağı istikametine doğru dikkatsizce seyreden Hasan Anıt, o esnada yolun solunda ışıksız bisikleti ile seyreden Türkmenistan uyruklu Yazgeldi   Rahmanov’a aracının sol ön kısmı ile çarptı.
Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan Yazgeldi Rahmanov, ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücü Anıt’ın tutuklandığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473