banner564

Yeni ürünler incelendi

Hayvan Üreticileri ve Çiftçiler Birliği yetkilileri Samsun’da düzenlenen fuara katıldı

Yeni ürünler incelendi
banner598
Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, 50 kişilik bir ekiple, bu yıl 3.’sü düzenlenen Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.
Birlik açıklamasına göre, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarı ziyaret ederek, yeni ekipmanları ve gelişen hayvancılığı yakından görme fırsatı bulan ekip, Tüyap’ın davetlisi olarak gittikleri üç günlük ziyarette, fuar alanını gezerek bazı firmalarla iş bağlantısı kurdu.
Birlik başkanı Mustafa Naimoğlulları, fuarların, ticaretin gelişmesine önemli katkısı olduğunu dile getirerek, üreticiler için de karlı bir ziyaret olduğunu belirtti. 
Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği de Samsun’da düzenlenen 3’üncü Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Fuara, Güzelyurt Meslek Lisesi Tarım Bölümü öğrencilerinin ve öğretmenlerinin de katıldığı belirtildi.
Birlikten yapılan yazılı açıklamada, fuarın 27-29 Eylül tarihleri arasında olduğu kaydedilerek, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Genel Başkanı ve Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle’nin fuarla ilgili değerlendirmesine yer verildi.
Bu tür organizasyonlara katılmaya, katkı sağlamaya devem edeceklerini söyleyen Kelle, “Ülke tarımına ve üreticisine katkı sağlamanın yolu bu tür organizasyonlardan geçiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473