banner564

Yetişen alır

Gazimağusa’daki Doğruöz-Kaptan Market’in sahibi İbrahim Gedik, bugün ve yarın domates ile salatalığı müşterilerine bedava dağıtarak ilginç bir eyleme imza atacak

Yetişen alır
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın Maraş bölgesinde faaliyet gösteren Doğruöz-Kaptan Market isimli işyeri, bugün ve yarın domates ile salatalığı müşterilerine bedava dağıtma kararı aldı. 
İlginç karara imza atan market sahibi İbrahim Gedik, hem sebze fiyatlarının gerekenin çok altında olduğuna dikkat çekmek hem de müşterilerine jest yapmak için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. 
Sadece domates ve salatalığı dün itibarı ile bedava vermeye başladığını söyleyen Gedik, hafta sonu süresince bu durumun devam edeceğini aktardı. Müşterilerine bayram öncesinde bir jest yapmak istediğini belirten Gedik, ülkemizde sebze fiyatlarının olması gerekenin çok altında olduğunu söyledi.
Sebze ve meyve satışlarının da az olduğuna dikkat çeken Gedik, birçok defa sebze ve meyveleri satamadan döktüğünü belirterek, “Günün sonunda dökeceğime müşterilerim yesin” şeklinde konuştu. Ramazan ayının son haftasında ve bayram arifesinde olduğumuz şu günlerde, bu uygulamanın Pazar gününe kadar süreceğini yineleyen Gedik, tüm müşterilerini markete davet etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 09:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz
Yavuz - 9 yıl Önce

halkımızın boyle duyarlı esnaflara ıhtıyacı var.. helal ..

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474