banner564

“Yetkilerimi kullanacağım”

Özersay, göreve gelmesi durumunda adam kayırmacılığa dayanan yapının değiştirilmesi için liderlik göstereceğini belirtti

“Yetkilerimi kullanacağım”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay seçim çalışmaları kapsamında Çatalköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. Özersay ayrıca Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve belediye personeli ile de görüştü.
Seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre Özersay, gerçek bir değişimin mümkün olduğunu vurgulayarak, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde böyle bir değişimle toplumun kendine olan güvenini yeniden kazanacağını düşünüyorum” dedi.
Devletin kurumlarının adil ve herkese eşit hizmet üreten bir hale getirilmesi gerektiğini ifade eden Özersay, bu açıdan cumhurbaşkanlarına düşen somut görevler bulunduğunu, göreve gelmesi durumunda adam kayırmacılığa dayanan yapının değiştirilmesi için liderlik gösterip gerekli duruşu sergileyerek yetkilerini kullanacağını söyledi.
Mevcut düzenin Kıbrıs Türk halkına yakışmadığını ifade eden Özersay, “Ülkemize ve kendi irademize sahip çıkmak için yeni bir nesil olarak değişimi biz yapacağız. Gençliğin önünü tıkayan, partizanlık ve adam kayırmacılığa dayalı eskimiş siyaset anlayışını değiştirmek bizim elimizde. Yeni ve çağdaş bir siyaset anlayışını hayata geçirmek için hep birlikte yeni bir yol yürüyeceğiz” dedi.
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay, Belediye Başkanı Hulusioğlu ve belediye personeli ile yaptığı görüşmede belediyelerin ortak sorunları olduğunu gözlemlediğini, çözümlerinin de bütün olarak ele alınması gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474