banner564

Yol güvenliği artacak

Kemal Dürüst, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığının 2017 yılına yönelik olarak birçok büyük projelerinin bulunduğunu söyledi

Yol güvenliği artacak
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt- Lefkoşa yolu için betonarme korkulukların yapımına başlandığını belirtti.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Bakan Dürüst, bazı sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak ziyaret ettiği Gazimağusa’da Bakanlığın projeleri hakkında bilgi verdi.
Ziyareti esnasında yaptığı açıklamalarda, Bakanlığın, 2017 yılına yönelik olarak birçok büyük projelerinin bulunduğunu kaydeden Dürüst, yol güvenliğinin arttırılmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde “Güzelyurt- Lefkoşa istikametindeki bölünmüş yolların, orta refüjlerinde uzun zamandan beridir eksik bırakılan (betonarme)New Jearsey tipi korkuluklarının yapımına” başladıklarını belirtti.
Gazimağusa’nın KKTC için hem ekonomik hem de tarihsel açıdan büyük öneme sahip olduğunu belirten Dürüst, “Gazimağusa limanı birçok kesimin geçim kaynağı halindedir. Dolayısıyla bu değerin en iyi şekilde kullanılmasına yönelik olarak başlattığımız çalışmalarımız vardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474