banner564

Yoldaşlardan destek istedi

CTP lideri Erhürman, “Barış, demokrasi, adalet, özgürlük ve gelecek için yollara düşme zamanıdır” dedi

Yoldaşlardan  destek istedi
banner598
 CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Barış için, demokrasi için, adalet için, özgürlük için, yeniden CTP için, halkımız için ve gelecek için yollara düşme zamanıdır” dedi.
   Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), “Yüreğin solunda, barışın yolunda” sloganıyla düzenlediği dayanışma yemeği ile ülkenin dört bir yanındaki yoldaşlarını bir araya getirdi. 
   CTP’den yapılan açıklamaya göre, Acapulco Otel’de gerçekleştirilen, yaklaşık 1,500 kişinin katıldığı yemekte, “Şafağa Özlem” grubu ile “Çağdaş Aydaş ve Orkestrası” sahne aldı. Şarkıların barış için söylendiği gecede, sık sık ‘birlik, mücadele, dayanışma’ sloganı atıldı. Geceye 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, eski başbakanlar Ferdi Sabit Soyer, Özkan Yorgancıoğlu ve Ömer Kalyoncu da katıldı. Genel Başkan Tufan Erhürman’ın partililere seslendiği gecede CTP’liler bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Erhürman: Gece gündüz çalışıyoruz
Genel başkan Erhürman konuşmasında, CTP’nin başarısız olmasını isteyen, bekleyen ve bunun için çalışan statükoculardan bahsederek, karşısında gördüğü kalabalığın bu kişilere en güzel cevap olduğunu söyledi.
   Zor günler geçirdiklerini ancak artık bunların geride kaldığını, bir yıldır sokakta olduklarını, köy köy gezdiklerini, halkla el ele olduklarını belirten Erhürman, “Bir yıldır bu ülkede hem yürüyoruz, hem sakız çiğniyoruz. Hem Kıbrıs Sorunu bir an önce kapsamlı çözüme ulaşsın diye uğraşıyoruz hem de bu ülkede Kıbrıs Sorunu çözülse de çözülmese de üretimi nasıl çoğaltırız, nasıl daha kaliteli hale getiririz, bu ülkede nasıl daha fazla gelir elde ederiz, elde ettiğimiz geliri nasıl daha adil bir şekilde paylaşırız diye gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.
   Erhürman, CTP’nin; birlik, mücadele, dayanışma şiarını bu ülkeye benimsetmiş olan parti olduğunu, gecenin birliği ve dayanışmayı gösterdiğini, birliğin ve dayanışmanın sokakta, halk ile birlikte, daha güzel günler için, çocuklar ve torunlar için mücadeleye dönüşeceğini söyledi.

Erhürman TAK’ı ziyaret etti
Öte yandan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman Türk Ajansı-Kıbrıs’ı (TAK) ziyaret etti. Erhürman’a TAK ziyaretinde CTP Milletvekilleri Fazilet Özdenefe, Armağan Candan ve Ahmet Gülle eşlik etti. Tufan Erhürman ve CTP’li vekiller, önce TAK personelini ziyaret etti. Ardından da TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ve TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akkor ile görüştü.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474