banner564

Yumruk attı yine olmadı

25 yaşındaki Hakan’ın, yolda aracına aldığı kadını portakal bahçesine götürerek cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi

Yumruk attı yine olmadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Hüseyin Bayraktaroğlu isimli 25 yaşındaki gencin, arabasına aldığı 35 yaşındaki kadını rızası dışında Türkmenköy’deki portakal bahçelerine götürerek darp ve cinsel saldırı suçu işlediği ileri sürüldü. Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polisin mahkemeye verdiği şahadete göre Dörtyol’da otostop çeken genç kadını aracına alan Hüseyin Bayraktaroğlu, Türkmenköy’de portakal bahçelerine getirdiği genç kadının önce bacaklarını okşamaya başladı. Genç kadının reddetmesi üzerine zorla kazağını çıkaran Bayraktaroğlu, cinsel saldırıya direnmeye çalışan kadının yüzüne tokat ve yumruk atarak darp etti. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli polis çavuşu Eren Erdelhan, zanlının 19 Ocak 2017 tarihinde saat 10.00 sıralarında, Dörtyol’da otostop çeken, Beyarmudu köyünde sakin isminin başharfleri N.B olan 35 yaşındaki müştekiyi aracına aldığını ve Türkmenköy’de bulunan portakal bahçelerine getirdiğini söyledi. 

Reddedilince  çılgına döndü
Polis, zanlının, Türkmenköy bahçelerinde müştekinin bacağını okşadığını, ancak reddedilmesi üzerine müştekinin kazağını zorla çıkararak cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı.
Erdelhan, direnmesi üzerine zanlının müştekinin yüzüne tokat ve yumruk atarak darp ettiğini söyledi.

Müştekinin yüzünde şişlikler var
Mesele ile ilgili soruşturmanın henüz yeni başladığını, zanlının olay esnasında giymekte olduğu kıyafetlerin bulunamadığını ve zanlının bu konuda kendilerine yardımcı olmadığını aktaran Erdelhan, alınacak olan ifadelerin ve aranmakta olan emarelerinde bulunduğunu belirtti.
Zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep eden Erdelhan, Savcı Hasan Boşnak’ın sorusu üzerine, müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini ve müştekini yüzünde şişlikler olduğunu söyledi.

2 gün daha tutuklu kalacak
Zanlı avukatının da tutukluluk talebine itirazı olmaması üzerine Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2017, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474