banner564

Yurt dışına çıkışı yasak

Kuzey Kıbrıs’a turist olarak gelen ve tasarrufunda uyuşturucu bulunan Murat Şenoğlu 10 bin lira teminat karşılığı serbest kaldı

Yurt dışına çıkışı yasak
banner598
Kuzey Kıbrıs’a turist olarak gelen ve Ercan Havaalanından tasarrufunda uyuşturucu bulunarak tutuklanan Mert Şenoğlu teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Hasan Derman olayla ilgili bulguları aktardı. 
Derman, zanlı Mert Şenoğlu’nun 13 Mayıs 2017 tarihinde saat 20.30 raddelerinde ülkemize giriş yapmak istediği sırada devriye gezen Narkotik Detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu külotuna gizlenmiş vaziyette 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 

Haftada bir gün polise gidecek
Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini ve aleyhinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının ilerde görüşülecek davalarından hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmesi ve 10 bin TL nakit para yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473