banner564

Yurttan kovdular

Tecavüze uğradığını söyleyen kadın iddiasını geri çekti, Muhammed serbest kaldı

Yurttan kovdular
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   Doğu Akdeniz Üniversitesi Kampüsündeki öğrenci yurdunda Nijerya uyruklu bir kadına tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan Muhammed Kamaledeen İsmail, sürpriz bir şekilde  serbest bırakıldı
   Gazimağusa’da geçtiğimiz Salı günü tecavüz iddası ile tutuklanan Muhammed Kamaledeen İsmail’in masum olduğu ve  tecavüz şikayetini yapan M.C.O. isimli Nijeryalı kadının iddiasını geri çektiği bildirildi. İlişkinin, zorlama olmadan gerçekleştiğini tespit eden polis dün Mohammed Kamaledeen İsmail’i serbest bıraktı.
   İsmail’in avukatı Ramadan Sanıvar’ın Diyalog muhabirine verdiği bilgiye göre, M.C.O’nun önceki gün polisteki ifadesini değiştirdiğini ve zorlama olmadığını kendisinin de itiraf ettiğini söyledi.

Süprizle karşılaştı

   Bu arada,  Muhammed Kamaledeen serbest kalmasının hemen ardından büyük bir şok yaşadı. “Kamacıoğlu Öğreni Yurdu” yetkilileri Muhammed Kamaledeen’in kaldığı yurt odasının kilidini değiştirdi ve kendini kapı dışarı etti. 
   Konuyla ilgili Diyalog’a konuşan Muhammed’in avukatı, yurt yetkililerinin önümüzdeki dönem için müvekkilinden aldıkları Bin 800 Euro’yu da kendilerine iade etmediğini belirterek, yasal yollara başvuracaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474