banner564

“Yürüyüş yolları yapılmalı”

Sibel Siber, KKTC’de her üç kişiden birinin diyabet olduğunu ve bunu hiç bilmeden yaşayanların da bulunduğunu kaydetti

 “Yürüyüş yolları yapılmalı”
banner598

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Diyabet Derneği’nin Caner Arca başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Meclisten yapılan açıklamaya göre, Diyabet Derneği Başkanı Caner Arca, ziyarette, gerçekleştirdikleri çalıştay sonucunda diyabetin KKTC’deki durumunu yansıtan değerlendirme raporunu da Başkanı Siber’e sundu.
Arca raporları İngilizce olarak de tercüme ettiklerini ve böylece bu bilgileri hem İngilizce hem de Türkçe olarak bir kitapta toplamak istediklerini söyledi.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de, yeni oluşturulan Diyabet Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine başarılar dileyerek, en anlamlı sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirttiği Diyabet Derneği’ne, sağlığa yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Siber, KKTC’de her üç kişiden birinin diyabet olduğunu ve bunu hiç bilmeden yaşayan kişiler olduğunu da belirterek, bu konuda yapılacak yürüyüş yolları, bisiklet yolları gibi yaşamsal alanların insanlara katkı yapabileceğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473