banner564

Zaman alacak

5 paket uyuşturucunun sahibine ulaşamayan polis, araç sürücüsünün teminatla serbest bırakılmasını istedi

Zaman alacak
banner598
   Lefkoşa Surlariçi bölgesinde şüpheli bir araçta yapılan aramada 5 paket sentetik Canabionid türü uyuşturucu maddenin ele geçirililmesiyle ilgili davada, mal sahibi olduğu iddia edilen kişiler bulunamadı.
    Polis, olay günü araç sürücüsü Avni Kansaran ile yolcu olan Arzu Doğan’ı gözaltına almıştı. Polis operasyonu esnasında araçta bulunan bir kişinin ise kaçmayı başardığı belirtilmişti. Mahkeme emir ile üç gündür tutuklu bulunan zanlılar Kansaran ile Doğan dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Aranan şahsın henüz bulunamadığı öğrenilirken mahkemeye çıkarılan zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı açıklandı.
   Teminat duruşmasında 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucu içerisinde bulundukları araçta5 paket toplam 18 gram Sentetik Canabionit türü uyuşturucu madde ele geçirilen zanlılar Avni Kansaran ile Arzu Doğan hakkındaki soruşturmanın tamamlandığı belirtildi. Polis, soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu bulunan zanlıların davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
   Talebi değerlendiren mahkeme, her iki zanlının yurt dışına çıkışlarının yasaklanması, zanlı Avni Kansaran’ın 2 bin TL nakdi teminat yatırması zanlı Arzu Doğan’ın ise KKTC vatandaşı 1 kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473