banner564

‘Zamana oynuyor’

Gençlik Hareketi, Rum lideri Anastasiadis’in olumsuz tavırlarını yorumladı:

‘Zamana oynuyor’
banner598
Kıbrıs Türk Gençlik Hareketi Derneği Yönetim Kurulu, Rum lideri Nikos Anastasiadis’in son günlerdeki tavrını değerlendirdi. Gençlik Hareketi “Rum lideri çözüm istemediğini bir kez daha kanıtlamıştır. Zamana oynuyor” dedi.
   Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
   “Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bir kez daha çözüm istemediğini ve de zamana oynadığı göstermektedir. İstanbul’da Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Konferansında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı yemeğe davet etmesini Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis kriz yapıp yemeğe katılmamış ve bir kez daha barış istemediğini göstermiştir. 
   Tabi ki Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İstanbul’da gerçekleşen yemeğe davet edilmesini biz Kıbrıs Türk Gençlik Hareketi Derneği Yönetim Kurulu olarak doğru bulduğumuzu söylemekteyiz. 
   Kıbrıs sorununda ise insanca yaşanabilir bir barış istiyoruz. Kıbrıs sorununda bundan sonra tek çözüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyince tanınmasıdır.”

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474