banner564

Zeyna’ya bu numaralar sökmez

Adem ile Uğur’un, Gaziantep’te ayakkabılarına sakladıkları uyuşturucuyu, Ercan’daki dedektör köpek buldu

Zeyna’ya bu  numaralar sökmez
banner598
Gaziantep’ten Kuzey Kıbrıs’a gelen Adem Şehban ve Uğur Çelik’in, ayakkabılarına sakladıkları uyuşturucu maddeler, Ercan’daki narkotik detektör köpeği Zeyna sayesinde yakalandı. Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlılar Adem Şehban ve Uğur Çelik dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlılar Adem Şeyban ve Uğur Çelik'in 28 Eylül tarihinde KKTC’ye Gaziantep üzerinden geldiğini ve bavullarını bekledikleri sırada devriye gezen köpekli narkotik ekiplerinin takibine takıldıklarını söyledi. 
Polis, köpeğin tepki vermesi üzerine zanlılar üzerinde yapılan aramada her ikisinin de sağ ayakkabısı içerisinde gizlenmiş vaziyette 3'er gram toplamda yaklaşık 6 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti. 
Polis, başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu, zanlıların vermiş oldukları gönüllü ifadelerin araştırılacağını ve tahlil sonuçlarının beklendiğini belirterek zanlıların bir gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında bir gün tutukluluk emri verdi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474