banner564

Zula yeri tuvalet

Serhan Yenigül’ün evine ve işyerine baskın düzenleyen narkotik, 192 adet uyuşturucu hap ele geçirdi

Zula yeri tuvalet
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün aldığı ihbarla harekete geçen Narkotik Şube ekipleri, Serhan Yenigül isimli zanlının çalıştığı işyeri ve evinde yapılan aramalar sonucunda 192 adet “extacy” türü olduğuna inanılan uyuşturucu içeren hap ele geçirdi. Narkotik tarafından gözaltına alınan Serhan Yenigül dün tutukluluk istemi ile mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 4 Mart 2017 tarihinde,  zanlı Serhan Yenigül’ün tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bir bilgi aldıklarını ve zanlının çalışmakta olduğu işyerine operasyon düzenlediklerini söyledi.
İşyerinin tuvaletinde poşete gizlenmiş halde 25 adet “extacy” türü uyuşturucu içeren hap bulduklarını anlatan Kavaz, zanlının ikametgahında yapılan aramada ise yine tuvalet kısmında, lavabonun altında turuncu bir poşet içerisinde 165 adet “extacy” türü uyuşturucu içeren hap bulduklarını söyledi.

Arabasında da bulundu
Zanlının aracında da 2 adet “extacy” türü hap bulduğunu aktaran Kavaz, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi. 
Soruşturmanın henüz yeni başladığına ve alınacak ifadelerin bulunduğuna dikkat çeken Kavaz, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlı avukatı  Mustafa Kocatürk’ün de soruşturma maksatlı talep edilen tutukluluk talebine itiraz etmemesi üzerine Yargıç Umut İnan, zanlının soruşturma maksatları bakımından 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474