banner564

Bilim ziyafeti

DAÜ Genetik Kulübü Kariyer Günü’ne ev sahipliği yaprı

Bilim ziyafeti
banner598
Havva Özgen KILGÖZ
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAU) IEEE Kulübü, Genetik Kulübü ve Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün birleşerek gerçekleştirdiği ‘’3. Kariyer Günü’’ etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında üç gün süren seminer serisinde ikinci gününün ev sahibi DAÜ Genetik Kulübüydü. 
Doç. Dr. Şükrü Tüzmen’in kurucu ve danışman hocalığını ve Havva Özgen Kılgöz’ün başkanlığını yaptığı DAÜ Genetik Kulübü, DAÜ’lü öğrencilere bilimsel bir şenlik yaşattı. 
Açılış konuşması yapan kulüp başkanı Havva Özgen Kılgöz; böyle güzel ve verimli bir günü organize etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.
İnsan genom projesinin getirdiği moleküler bazlı bilimsel gelişimlerden bahseden kulüp başkanı, önümüzdeki günlerde de yeni projeleri olacaklarının müjdesini verdi. 
Yoğun katılımın gözlendiği aktivitede, konukları bir de sürpriz bekliyordu. Koro şefi Erkan Dağlı ve müzik öğrencileri seminer yerine sürpriz bir şekilde gelerek, güzel şarkılarıyla konukları kendilerine hayran bıraktı. Genetik Kulübü yönetim kurulu ile plaket ve Erkan Dağlı’ya çiçek takdim etmesiyle aktivite son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474