banner564

“Birlikte umut olalım”

Girne’de, SOS Gençlik Evi yararına etkinlik düzenlendi

“Birlikte umut olalım”
banner598
Girne Belediyesi, Girne Gençlik Kulübü işbirliğinde, SOS Gençlik Evi yararına “Birlikte umut olalım” temasıyla etkinlik düzenledi.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, yiyecek-içecek ve el işi stantlarının bulunduğu etkinlikte, Tetra, Arabent, Random, Sevgi ile Togay, Ogan ve Yankı müzik grupları sahne aldı, Dance Fit Studio ile Dans Show isimli gruplar dans gösterisi sundu.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmada,  SOS Çocuk Köyü Derneği’nin yardım ve bağışlarla ayakta durduğuna dikkat çekti. Güngördü, gençleri Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM) ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) işbirliğinde düzenlenen mesleki eğitimlere katılmaya davet etti

Büyükişliyen’in sergisi girne’de açılacak
Öte yandan Girne Belediyesi Sanat Galerisi, Türk çağdaş resminin önemli temsilcileri arasında gösterilen Prof. Dr. Zahit Büyükişliyen’in resim sergisine ev sahipliği yapacak.
Girne Belediyesi Sanat Galerisi’ndeki serginin açılışı 5 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü tarafından yapılacak. Sergi, 15 Mart’a kadar hafta içi 09.00 -12.30 13.00 -16.00, Cumartesi günleri 10.00 ile 15.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Tekirdağ Belediyesinden Güngördü’ye ziyaret
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti. 
Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal’ın da yer aldığı ziyarette, belediyecilik alanındaki çalışmalar konuşuldu. 
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Başkan Kadir Albayrak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Albayrak da Güngördü’ye misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473