banner564

Hayallerini Uçurmaya Var mısın?

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü, “Çocuk Hakları Haftası” dolayısıyla etkinlik düzenledi

Hayallerini Uçurmaya Var mısın?
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü, “Çocuk Hakları Haftası” dolayısıyla sergi ve uçurtme etkinliği düzenledi.
Etkinliklerde, Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri, hazırladıkları metaryeller ile sergi gerçekleştirdi. Aynı zamanda, GAÜ Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren, The American Nursery School öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdikleri; “Hayallerini Uçurmaya Var mısın?” etkinliği ile renkli görüntülere sahne oldular.
Etkinlikler ile ilgili açıklamada bulunan GAÜ Okulöncesi Öğretmenliği ölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oxana Manolova Yalçın, gerçekleştirdikleri etkinliklerin amacının evrensel olarak kabul edilen çocuk haklarına dikkat çekmek olduğunu belirterek, dünyada insan haklarının ihlali ile birlikte çocuk haklarının ihlalinin de giderek arttığına vurgu yaptı. 
The American Nursery School Öğretmeni Meryem Gülten ise yaptığı açıklamasında, 
“The American Nursery School olarak öğrencilerimizle beraber bu etkinliğe katıldık. Böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Görevlisi Necla Göktan ise açıklamasında, GAÜ Okul Öncesi öğrencileri ve The American Nursery School öğrencileri ile birlikte yüz boyayma etkinlikleri ve uçurtma etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, eğlenceli vakitler geçirdiklerini belirtti. 
Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Ateş ise açıklamasında, ilk hedeflerinin “Çocuklara; çocuk hakları konusunda neler kazandırabilriz?” ve “Bizim yetiştirdiğimiz öğretmenler çocuk hakları konusunda  nasıl bir farkındalık sahibi olabilir” olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473