banner564

Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

LAÜ Yaz Okulu’na uluslararası katılım oldu

Hem eğleniyorlar  hem öğreniyorlar
banner598
 Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda “LAÜ Uluslararası Yaz Okulu” farklı ülkelerden gelen öğrencilere kaliteli eğitim vermeye devam ediyor. Bu yıl 11 Temmuz - 21 Ağustos tarihleri arasında devam edecek eğitim programına Rusya, Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan, Tacikistan, Türkmenistan, Ukranya gibi farklı ülkelerden çok sayıda öğrenci katıldı.
   LAÜ bünyesinde gerçekleştirilen yaz okulu kapsamında öğrenciler, dil eğitimi almanın yanı sıra, yaz tatillerini dinlenerek, eğlenerek, spor, sanat gibi kültürel etkinliklere katılarak KKTC’yi yakından tanıma fırsatı buluyorlar. 
   Yaz okulu programıyla ilgili bilgi veren Dış İlişkiler Müdürü Kezban Zurnacı, LAÜ olarak ikinci kez düzenledikleri uluslararası yaz okulu kapsamında bu yıl 6 hafta boyunca 3 grup halinde öğrencilere eğitim programıyla çeşitli eğitici etkinlikler düzenlediklerini belirterek, öğrencilerin tercihine göre iki, dört ve altı haftadan oluşan eğitim programına katıldıklarını  söyledi. İngilizcelerini daha iyi geliştirmelerini sağlamak amacıyla, çeşitli eğitici etkinlikler düzenlediklerini belirten Zurnacı ayrıca öğrencilerin bu eğitim programı ile üniversiteyi, bölgeyi ve ülkeyi tanıma fırsatı bulduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474