banner564

Hepsine hediye verildi

SODAY’ın, geleneksel hale getirdiği sünnet şöleninde 30 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Hepsine hediye verildi
banner598
KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SODAY), geçtiğimiz Salı günü, Sağlık Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu ve Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar’ın da katıldığı gecede, her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu Toplu Sünnet Şölenlerinin 5.ncisini gerçekleştirdi.
SODAY, bu yıl 30 çocuğun sünnet törenini yapmanın gururunu yaşadı. SODAY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yöntem, 30 çocuğumuzun ailelerine verilen davetiyelerle, ailelerin yakınlarını da törene çağırdıklarını belirtti. Yöntem, törende yaklaşık 600 kişinin ağırlandığını, büyük bir coşku içinde geçen gece içerisinde çocuklarımıza hediyelerinin de dağıtıldığını ifade ederek, sevinçleri görülmeye değerdi.
Etkinlikte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Yöntem, başta Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu ve Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar olmak üzere değerli misafirlere ve konuklarına geceye katılımları için teşekkür etti. Yöntem, bu hayırlı işe katkı koyan; Fuar Düğün Salonuna, Lefkoşa Merit Hotel’e, Kolan Hastanesi ve Oral Fotoğrafçılığa ayrı ayrı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474