banner564

KOBİ’lere finans imkânı

Küçük işletmelere danışmanlık programı başladı

KOBİ’lere finans imkânı
banner598
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) küçük işletmelere destek sağlamak ve onların performanslarını ve büyümelerini artırmak için Küçük İşletmelere Danışmanlık Programı’nı başlattı. 20 yıldan daha uzun bir süredir Küçük İşletmelere Danışmanlık Programı’nı başarıyla yöneten ve 35 ülkede yaklaşık 14 bin küçük ve orta ölçekli işletmeye (KOBİ) 230 milyon Euro donör finansmanı ulaştıran EBRD, büyürken düzgün yönetsel ve kurumsal yönetim yapıları kurmak için desteğe ihtiyaç duyan Kuzey Kıbrıs’taki KOBİ’ler ile deneyimlerini paylaşacak.
KOBİ’lere destek olmak ve ülkedeki danışmanlık potansiyelini artırmak amacıyla faaliyetlerine başlayan EBRD, 26 Mayıs Perşembe akşamı Merit Otel Lefkoşa’da donörler, resmi makamlar, sivil toplum örgütleri, yerel bankalar, meslek örgütleri ve yerel işletme temsilcileri ile danışmanları bir araya getiren bir resmi açılış etkinliği düzenledi. 
Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı açılış konuşmalarını yaparken, EBRD Lefkoşa Ofisi Başkanı Libor Krkoska, Küçük İşletmelere Danışmanlık Direktör Yardımcısı Jaap Sprey ve Avrupa Birliği’nden Avrupa Birliği Program Destek Ofisi Başkanı Michela Foresti etkinlikte ana konuşmacılar olarak yer aldı.
EBRD’nin Kıbrıs’taki faaliyetleriyle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için //www.ebrd.com/ebrd-in-cyprus.html, Küçük İşletmelere Danışmanlık hizmetleriyle ilgili bilgilere ulaşmak için www.ebrd.com/knowhow web sayfaları ziyaret edilebilir.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474