banner564

Makyajın incelikleri anlatıldı

Ünlü makyör Sotiris Lovaris, YDÜ öğrencilerine eğitim verdi

Makyajın incelikleri anlatıldı
banner598
 Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Girne'de düzenlenen “Londra ve Paris Fashion Week, Bafta Red Carpet, Victoria’s Secret, Penelope Cruz, Sienna Miller” gibi isimlerle çalışan ünlü Makyör Sotiris Lovaris’in sertifikalı makyaj eğitimine Bölüm Koordinatörü Yeşim Üstün Aksoy, öğretim elemanları ve öğrenciler ile birlikte katıldı. 
   Katıldıkları makyaj eğitimi ile ilgili bilgi veren Aksoy, düzenlenen makyaj eğitimine katılma amaçlarının öğrencilerin dünyadaki son makyaj uygulamalarını yakından izleyip bu alanla ilgili yenilikleri öğrenmeleri olduğunu, aynı zamanda teorik ve uygulamalı olarak aldıkları meslek derslerinde kendilerini geliştirme fırsatı bulduğunu ifade etti.
Aksoy, her kadının doğal haliyle güzel olduğunu, yine de kaliteli bir makyaj  ve şık bir saç yapımı, güzel kıyafetler ve her kadında olması gereken özgüven bir kadının daha fazla dikkat çekmesi için gerekli özelliklerdir dedi. Ayrıca her kadının aslında kendi çapında iyi bir makyaj uzmanı olduğunu ve hayatın yoğun temposunda artık hızlı ve güzel makyaj yapmanın oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474