banner564

Meclis’te halka açık sergi

KKTC Telsim ile Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) işbirliğinde “Benim Kıbrıs’ım, Kıbrıs’ta Kadın Olmak” temasıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan eserler, Cumhuriyet Meclisi’nde sanatseverlerle buluştu. Meclis Başkanı Sibel Siber, dün, “Benim Kıbrıs’ım, Kıbrıs’ta Kadın Olmak” konulu sergiyi Meclis’te açtı.

Meclis’te halka açık sergi
banner598

Siber burada yaptığı konuşmada, “Kıbrıs’ta kadın olmak güzeldir. Siz bu güzelliği fotoğraflara yansıttınız. Bu fotoğrafları meclisimizde sergilemek bizim için onurdur” diyerek yarışmaya katılanlara teşekkür etti.

Konuşmasını “Bu sergimizle sanırım bir ilki gerçekleştirdik” diyerek sürdüren Sibel Siber, Mecliste sanatsal faaliyetlere de yer verilmesini düşündüklerini söyledi.

Meclis Başkanı Sibel Siber ve KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar yarışmada dereceye giren katılımcılara ödül takdim etti.

Yarışmanın, birincisi Mehmet Özyiğit, ikincisi Berkiye Gürcan, üçüncüsü Hasan Karlıtaş, Telsim Özel Ödülü’nü kazan Hatice Aydın, başarı ödüllerine layık görülen Berkiye Gürcan, Hatice Aydın ve Mehmet Gökyiğit sergi açılışında ödüllerini aldı.

Halka açık olan sergi, 17 Ocak Cuma gününe kadar mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebilecek.

Sergideki fotoğraflar Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) yararına satışa sunulacak.

Her fotoğraf 100 TL’ye satılacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 05:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474