banner564

"Medya ve İletişim Çalışmaları"

Yakın Doğu Üniversitesi'nde Yeni Bir Doktora Programı daha açıldı

banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde  Medya ve İletişim Çalışmaları Doktora Programı açıldı. YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, YÖK ve YÖDAK tarafından onay alarak açılan Medya ve İletişim Çalışmaları YÖK tarafından onay alan bu alandaki ilk doktora programı olma özelliği taşıyor. İletişim Fakültesi bünyesinde yürütülen Medya ve İletişim Çalışmaları yüksek lisans ve doktora programı son dönemlerin ilgi gören ve ihtiyaç duyulan alanlarından biri olması ile dikkat çekiyor. Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yer alan Medya ve İletişim Çalışmaları yüksek lisans ve doktora programlarına ise kayıtlar devam ediyor.

KKTC'de ilk YÖK denkliği
Öğretim kadrosu ve güncel ders içerikleriyle dikkat çeken Medya ve İletişim Çalışmaları Yüksek Lisans Programı'nın ardından  Medya ve İletişim Çalışmaları Doktora Programı da YÖK  denkliği alan programlar arasında yerini aldı. Özellikle KKTC'de YÖK denkliği alan ilk Medya ve İletişim Çalışmaları Doktora Programı olması nedeniyle, bu alanda bilimsel-akademik kariyer yapacak olan iletişimciler için büyük yarar sağlayacak ve akademik kariyer hedefleyen mezun öğrencilerin önünü açacaktır.

Yüksek lisans ve doktora için başvuru 
Kayıtları devam etmekte olan Yakın Doğu Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı Medya ve İletişim Çalışmaları Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler detaylı bilgiyi  www.neu.edu.tr web sayfasından veya 223 64 64 (dahili 338-447-427) numaralı telefondan alabilirler.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474