banner564

Öğrenciler hayata hazırlanıyor

LAÜ İletişim Bilimleri Fakültesinde Türkçe ve İngilizce eğitim veriliyor

Öğrenciler hayata hazırlanıyor
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi lisansüstü programları; günümüzün hızlı, karmaşık medya dünyasını ve farklı iletişim süreçlerini anlama, inceleme, yorumlama yeteneğine sahip, yaratıcı, bağımsız düşünebilen meslek ve bilim insanları yetiştirme hedefiyle mezunlar veriyor.  
LAÜ İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Belkıs Ayhan Tarhan, fakülte bünyesinde İngilizce ve Türkçe olarak İletişim Bilimleri alanında tezli yüksek lisans programları ile İletişim Bilimleri Türkçe doktora programında eğitim verildiğini ifade etti. 
Tarhan, “İletişimin her türlü toplumsal etkinliğin temeli olduğu ve medyanın yaşadığımız dünyayı biçimlendirme ve/veya idamesindeki rolü düşünüldüğünde, iletişim bilimleri alanında uzmanlaşmış meslek ve bilim insanlarının günümüzdeki önemi de kavranabilir” diyerek, yüksek lisans ve doktora programlarıyla iletişim alanının disiplinlerarası yapısına uyarlı; araştırma, inceleme ve yorumlama yeteneğine sahip mezunlar vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474