banner564

Öğrencilerin tatil keyfi

“Boş Değil Hoş Tatil” sloganıyla düzenlenen “Mini Sirk” etkinliği başladı

Öğrencilerin tatil keyfi
banner598
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun, KKTC Görsel ve İşitsel Sanat Severler Derneği, yerel yönetimler ve diğer paydaşlarla birlikte “Boş Değil Hoş Tatil” sloganıyla düzenlediği “Mini Sirk” etkinliği önceki gün akşam başladı.
“Yoğun bir eğitim dönemi geçiren çocuklara şubat tatillerinin bir gününü aileleri ile birlikte geçirme, bir arada eğlenme, stres atma ve hayal dünyalarını geliştirerek eğlendirme fırsatı yaratma” amacıyla düzenlenen etkinliğin ilki Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Büyük Salon’da yapıldı.
Profesyonel sihirbaz, palyaço, jonglör, robot, fil show, komedi kutusu, tırtıl ve DJ’den oluşan ekibin iki saat süren gösterisini yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte izledi.
Gösterileri izleme yanında sahnedeki gösteriler sırasında düzenlenen oyunlara da katılan çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, çocukların toplumların en değerli varlıkları olduğuna işaret etti.
KKTC Görsel ve İşitsel Sanat Severler Derneği; Lefkoşa, Lefke, Beyarmudu, İskele ve Yenierenköy belediyeleri; Vakıflar İdaresi; Yakın Doğu Üniversitesi; Merit Oteller Grubu ve Cyprus XP Travel ile işbirliğinde organize edilen etkinliğin ikincisi bugün Lefke Kültür Merkezi’nde, yarın Beyarmudu Belediyesi Kültür Merkezi’nde, çarşamba günü İskele Belediyesi Kültür Merkezi’nde, perşembe günü Yeni Erenköy Belediyesi Kültür Sarayı’nda ve cuma günü Güzelyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473