banner564

Örnek davranış

İyilik Gönüllüsü gençler, ihtiyaçlı ailelere gıda dağıttı, yaşlı insanları ziyaret etti, hayvan barınağına kuru mama yardımı yaptı

Örnek davranış
banner598

Kıbrıs Vakıflar İdaresi bünyesinde her yaştan gençlerin oluşturduğu “İyilik Gönüllüleri”, Girne’de ihtiyaçlı ailelere gıda dağıtımı yaptı, huzurevi ile hayvan barınağını ziyaret etti.

Karşılık beklemeden iyilik yapma, yardımlaşma ve vakıf düşüncesinin toplumda yaygınlaşmasına öncülük eden ve 445 yıldır hayır işleri faaliyetlerini sürdüren Kıbrıs Vakıflar İdaresi, vakıf geleneğinin gençlerle geleceğe taşınmasına da aracı oluyor.
İyilik Gönüllüsü gençler, hafta sonu Girne’de Eski Türk Mahallesi ve civarında yaşayan ihtiyaçlı ailelere, Vakıflar İdaresi tarafından hazırlanan gıda paketleri dağıttı, yaşlı insanlarla yakından ilgilendi.
Lefkoşa Hayvanları Koruma Derneği Hayvan Barınağı'nı da ziyaret eden İyilik Gönüllüleri, barınağa kuru mama yardımında bulunuldu.

Benter: Bu gençler takdir edilmeli 
Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, gençlerin hayır faaliyetlerinde bulunmasının takdir edilmesi ve iyiliğin toplumda yayılması gerektiğini ifade etti.
Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün Vakıflar İdaresi’nin hayır faaliyetlerini desteklediğini belirten Prof. Dr. Benter, Başbakan Özgürgün’ün, yardımların gerçek ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılmasında kendileri ile aynı hassasiyeti paylaştığını ve hayır işlerine önem ve destek verdiğini söyledi.
Benter, karşılık beklemeden iyilik yapılmasının gençler tarafından da öğrenilmesinin, yardımlaşma ve dayanışmanın toplumda yaygınlaşmasının önemli olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473