banner564

Özel bir etkinlik

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) “Engelsiz Sanat Gecesi” düzenledi

Özel bir etkinlik
banner598
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) “2. Engelsiz Sanat Gecesi” düzenledi.
LTB’den yapılan açıklamaya göre, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle organize edilen ve Girne-Değirmenlik dağ yolunda meydana gelen trafik kazası nedeniyle ertelenen “2. Engelsiz Sanat Gecesi” önceki gün akşam Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Büyük Kütüphanesi Salon 4’te saat 19.00’da gerçekleştirildi. 
Kıbrıs İşitme Konuşma Engellileri Vakfı (KİKEV), Lefkoşa İş Özel Eğitim Merkezi, Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi, Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) ile LTB Çocuk Korosu, Sanem Koç, LTB Engelsiz Dans Okulu öğrencilerinin gösterilerinin yer aldığı gecede ayrıca Yükselen Deniz ile Mehmet Geçit tarafından müzik dinletisi de sunuldu. 
LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın da katıldığı etkinlikte Algım Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin resim sergisi de açıldı. Gecede, özel gereksinimli bireyler yeteneklerini sergiledi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı yaptığı açılış konuşmasında, LTB’nin 30 aydan bu yana belediyeciliğin sadece fiziksel anlamda bir katkı, şehrin idari anlamda değiştirilmesi gereken bir olgu değil, aynı zamanda gerçek anlamda sevgisini toplumun tümüne yayması gereken bir yer olduğunu gördüklerini kaydetti.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı geceye katkı koyanlara teşekkür plaketi de takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473