banner564

Uluslararası bir etkinlik

‘Minik Bilim Kahramanları’ ilk kez KKTC’de buluşuyor

Uluslararası bir etkinlik
banner598
  Çocukların gelişiminin uluslararası bir ayağı olan ve 41 ülkede 40 binin üzerinde çocuğun katılımıyla düzenlenen ‘Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor fuarı, Bilim Kahramanları Derneği ve “Öğrenen Mutlu Bireyler Merkezi” ortaklığında ilk kez KKTC’de gerçekleşecek.
   6-10 yaş arası çocukların bilim ve mühendislik alanlarında ilgisini çekmek ve gelişimlerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor’ fuarlarının bu yılki konusu “Hayvanların Çılgın Dünyası”. 
    Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Koordinasyon Ofisi katkıları ve Başel Group’un ana sponsorluğunda düzenlenecek olan fuara farklı okullardan 13 karma takım katılacak. 
   30 Nisan Pazar günü Lefkoşa/Bedesten’de gerçekleştirilecek olan fuara Lefkoşa Türk Belediyesi, Gönyeli Belediyesi, Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, Kuzey Kıbrıs Turkcell, Cyprus Pools, İzmer, BRCN trading, GİAD, Sekiz Construction, Shevketoğlu Domestic, Marmo, Masterkids, Onbaşı İşletmeleri, The Magic Touch, Kerim Belet Photography, Alasya Production, TaşEv ve Erdal & Co. destek verecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474