banner564

30’uncu gurur yılı

Kıbrıs Developments ‘Milos Park’ projesinin tanıtımını yaptı

30’uncu gurur yılı
banner598
Abdullah SUİÇMEZ


   Ülkemizin tanınmış kuruluşlarından olan ve 1985 yılından bu yana kişiye özel yaşam alanları inşa eden Kıbrıs Development, en özel projesini Merit Park Otel’de gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile tanıttı.
   Müşterilerinin isteklerine cevap veren yüksek standartlarda yaşam kalitesi sunan yapılar yaratan Kıbrıs Developments’in “Secretproject” adıyla sosyal medyada duyurduğu Milos Park Homes projesinin lansman etkinliği görkemliydi. 
   Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim etkinlikte yaptığı konuşmada Milos Park Homes projesine ilişkin bilgi verdi, şirketin vizyonunu anlattı. Özbirim, “Bu proje toplam 7 ay süre içerisinde geniş bir kadroyla gece gündüz çalışılarak sonuçlanmış bir projedir, arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim vizyonumuz Kıbrıs’ın yeşil ada olarak anılması misyonunu bugünden yarınlara taşımaktır. Misyonumuz ise lüks kaliteli bina yapmaktır, bu bizim standardımızdır. Esas çalıştığımız konu kaliteli yaşam alanları yaratmaktır” dedi. 

Kaliteli yaşam alanı 

Özbirim, Milos Park Homes ile birlikte  kaliteli yaşam alanı inşa edildiğini kaydetti, sözlerini şöyle sürdürdü: 
   “Şu anda Milos Park Homes’da ciddi anlamda aktiviteleriyle kaliteli bir yaşam alını sunuyoruz. Ben turizmciyim ve dünyayı gezdim. Bir iddiam var, bu ada dünyanın en güzel adasıdır. Diğer iddiam da Girne’nin bu adanın en elit ve yaşanabilir bölgesi olduğudur. En büyük iddiam ise a Milos Park Homes ile yaşam kalitesi en yüksek derecededir, siz de bunu göreceksiniz”

Ödüllere talip 

Çağatay Özbirim, Milos Park Homes’un 2016 yılında Dubai International Property Awart sponsorluğunda yapılacak olan Cyprus Propertys Awart’ın tüm ödüllerine aday olduğunu ifade ederek, “İddialıyız, projemiz tüm ödülleri toplayacaktır” diye konuştu 
   Özbirim’in konuşmasının ardından şirketin 30 yıllık yatırımlarının da içerisinde bulunduğu sinevizyon gösterisi sunuldu. 
   Kıbrıs Developments, kaliteli yaşam alanlarının dışında, Çağ İş Merkezi ve Çağ Petrol gibi büyük yatırımları da gerçekleştiren bir şirket olarak dikkat çekiyor. 

Büyük katılım oldı

   Kıbrıs Development’in 30’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle Merit Park Otel’de düzenlenen etkinliğe çok sayıda seçkin davetli katıldı. 
   Kusursuz hizmetin verildiği gecede, Özbirim çifti, tüm konukları kapıda karşılayarak, katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473