banner564

3’üncü Merit Briç Turnuvası ödül töreni Maxim Royal’de gerçekleşti

3’üncü Merit Briç Turnuvası ödül töreni Maxim Royal’de gerçekleşti
banner598

   Amerika ve Avrupa ülkelerinde sansasyon yaratan 3.cu Merit Uluslararası Briç Turnuvası’nın ödül ve kapanış töreni geçen Perşembe büyük başarı ile Maxim Royal’de gerçekleştirildi. 

   Katılımcı sayısı yıldan yıla artan turnuvada beklenilen ödüller yetenekli ve zekâ kazananlarını buldu. Briç oyunlarına yıllarını veren, ‘’Around the World in 80 Hands’’, ‘’Bridge Expert’’, ‘’Bridge, Zia’’ gibi çok sayıda kitapların yazarı profesyonel briç oyuncusu Zia Mahmood yaptığı konuşmada, ‘Merit Otelleri’nin mükemmel organizasyonuna teşekkür etti. Mahmood şöyle dedi:
   “Merit Otellerini tebrik ediyorum… Büyük işler başardılar.  Kıbrıs’ta daha önce hiç gerçekleştirilmeyen bir oyunu organize etmeyi ve yüzlerce ünlü isimleri bir çatı altında toplamayı herkes başaramaz…”

Kimler ödül kazandı?

    İkili karışık oyunlarda Justyna Zmuda ve Michel Klukovski, açık ikili yarışmalarında ise Türkiyeli Gökhan Yılmaz ve Okay Gür birinciliği kazandı. Ödül töreninin ardından Briç Turnuvasına özel tasarlanan pasta-şovu tüm konukları kendine hayran bıraktı. 
   Geceye davetli Hasan Günyüz ve Orkestrası’nın sunduğu güzel parçalar eşliğinde doyasıya eğlenen oyuncular zengin Türk mutfağı ve misafirperverliğiyle tanışma fırsatı yakaladılar.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474