banner564

400 profesyonel yarıştı

Merit’te heyecan dolu Rock’n Roll turnuvasının Kralı İranlı Saman Nakhjavani oldu

400 profesyonel yarıştı
banner598
Farklı konseptler çerçevesinde düzenlediği turnuvalar ile adından söz ettiren Merit Poker, yeni yılın ilk etkinliğinde dünyanın pek çok ülkesinden profesyonel oyuncuları ağırladı.
Merit Crystal Cove Hotel’de 4-16 Ocak arasında gerçekleşen Rock’n’Roll temalı Merit Poker Tour, aralarında; Rusya, Lübnan, İran, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya, Almanya, Belçika, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin de olduğu 25 ülkeden oyuncuları misafir etti. Turnuvada, yaklaşık 400 profesyonel Texas Holdem oyuncusu kıyasıya mücadele etti. Rock’n’Roll temalı kostümler giyen görevlilerin refakatinde gerçekleşen turnuvanın Main Event Şampiyonu İranlı Saman Nakhjavani oldu. Saman Nakhjavani, 68 bin dolarlık ödülün sahibi olurken, turnuva kapsamında dağıtılan toplam para ödülü ise 1 milyon 697 bin doları aştı.
Misafirlerin beklentilerinin üzerinde, yüksek memnuniyet kalitesi ile turnuvalar düzenleyen Merit Poker, yaptığı uluslararası tanıtımlarla ve ünlü oyuncuların Ada’ya getirtilmesiyle Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımında da büyük rol oynuyor.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474