banner564

500 profesyonel Kuzey Kıbrıs’ta

Merit Poker Western Turnuvası’na uluslararası katılım oluyor

500 profesyonel  Kuzey Kıbrıs’ta
banner598
Düzenlediği turnuvalar ile dünyanın pek çok ülkesinden oyuncuyu Kuzey Kıbrıs’a çeken Merit Turizm Grubu, yeni yılın ilk günlerinde yine dikkat çekici bir organizasyonun startını verdi. “Western” konseptli yapılan ve toplamda bir milyon dolardan fazla nakit ödülün dağıtılacağı 12 günlük turnuva, her biri 350 bin dolar garanti ödüllü iki ayrı main event ile dünyanın dikkatini Kuzey Kıbrıs’a çekecek.
2018 yılının ilk etkinliği olarak Merit Crystal Cove Hotel’de 4-15 Ocak arasında gerçekleşecek olan Merit Poker Western Turnuvası’na: Lübnan, İran, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Rusya, Fransa, İtalya, Almanya, Polonya ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin de olduğu onlarca ülkeden yaklaşık 500 profesyonel oyuncunun katılımı bekleniyor. 
Texas Hold’em tutkunlarının önemli bir tercih noktası haline gelen Merit turnuvaları, etkinliklerin çeşitliliği kadar konseptleriyle de büyük dikkat çekiyor. Özel duvar tasarımları, üç boyutlu maketler, variller, saman balyaları, at arabası tekerlekleri ve kementler ile süslenmiş Crystal Cove Hotel’in yeni oyun salonu, Western filmlerinde görmeye alışık olduğumuz bir “Vahşi Batı” kasabasına dönüştü.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474