banner564

Aşklarını Merit’te tescillediler

Türkiye’nin sevilen sanatçıları Yavuz Bingöl ile Öykü Gürman’dan müzik şöleni

Aşklarını Merit’te tescillediler
banner598
Kamil HÜNERLİ 
Merit Park Hotel, Türkiye’nin ünlü isimlerini ağırlamaya bu hafta sonunda da devam etti. Sahnesini bu kez; son dönemde isimleri hep birlikte anılan Yavuz Bingöl ile Öykü Gürman’a emanet etti. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer tutan Bingöl ile Gürman, aşklarını da Merit’te tescillemiş oldu.  
Merit Park Arena’da sahne alan ikili, kendisini dinlemeye gelenlere adeta müzik ziyafeti sundu. Sahneye ilk çıkan isim Öykü Gürman’dı. Müzik dünyasına merhaba dediği, o çok sevile şarkısı ‘evlerinin önü boyalı direk’ ile sahneye çıkan güzel şarkıcı büyük alkış aldı. Yüzünden eksik olmayan gülüşü ve sempatik tavırlarıyla da seyircileri kendine hayran bıraktı. Gürman’ın hemen ardından sahne alan Yavuz Bingöl ise ‘ağlama’ şarkısı ile giriş yaptı, anonim türkülerle konserine devam etti. 
Duygusal şarkıları ile Merit Park misafirlerini duygulandıran Bingöl, hareketli şarkılarla da eşsiz bir geceye imza attı. İkiliyi dinlemeye gelenler arasında ise yine ülkemizin ve Türkiye’nin tanınmış birçok ismi vardı. Soner Olgun, Kürşad Başar ve Özlem Talu gibi sanatçı dostları Bingöl ile Gürman’ı yalnız bırakmadı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473