banner564

Balizza’nın 2015 Yaz modelleri Merit'te sergilendi

Balizza’nın 2015 Yaz modelleri Merit Crystal Cove Hotel’de sergilendi

Balizza’nın 2015 Yaz modelleri Merit'te sergilendi
banner598
Büyülediler

Kamil HÜNERLİ-Mustafa ŞENAL
   Türkiye’nin en ünlü tekstil ihracat markalarından Balizza’nın 2015 Yaz Koleksiyonunu Merit Crystal Cove Hotel’de sergilendi. Balizza’nın, dünyanın dörtbir yanından gelen bayilerine ve Kıbrıslı misafirlerine sunduğu 2015 yaz modelleri büyük bir ilgi topladı.
   Birbirinden güzel modellerin sergilendiği defilede, sahneye çıkan modeller de coşkuyla alkışlandı. Otel Genel Müdürü Ercan Turhan ve ekibi ise, organizasyonun kusursuz olması için gece boyunca büyük çaba harcadı. Özel gecede konuklara yiyecek ve içki ikramı yapıldı.
   Kareografisini ve organizasyonunu Mujdat Kavas’ın üstlendiği gecede,  9’u İtalya'dan olmak üzere değişik ülkelerden gelen mankenler görev aldı. Ayrıca tanıtım gecesine KKTC’den de bir manken katıldı.
   Balizza markasının yaratıcısı ve sahibi Rutkay Çakır, bu yılki etkinliği Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Çakır “KKTC’nin 31’inci yılında bu organizasyonu adada gerçekleştirdiğimiz üçün mutluyuz.Dünyanın değişik 34 ülkesinden gelen bayilerimize yine değişik ülkelerden davet ettiğimiz 24 modelle güzel bir gece yaşatmaya çalıştık.”v  dedi.

Arif Edizer büyüledi
   Unutulmaz gecenin moda show’unun tamamlanması sonrasında Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar adına, organizasyon şirketine bir buket takdim edildi.
   Daha sonra Kıbrıs’ın ünlü sanatçısı Arif Edizer, S.O.S. eşliğinde sahne aldı. Edizer’in sunduğu parçalar, konuklar tarafından coşkuyla alkışlandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473