banner564

Barış ve dostluk tuvale aktarıldı

Aralarında KKTC’nin de yer aldığı 7 ülkenin sanatçıları Kosova’da buluştu

Barış ve dostluk tuvale aktarıldı
banner598
Aralarında KKTC’nin de yer aldığı 7 ülkenin sanatçıları Kosova Uluslararası 5. Sanat Çalıştayı’nda tuvallere barışı ve dostluğu aktardı.
Kosova, Kıbrıs, Türkiye, Hindistan, Pakistan, Lübnan ve Katarlı 30 kişilik bir sanatçı gurubu sanatın evrenselliği adına katıldıkları “Uluslararası Art Camp Kosova & Workshop ” da sanatla birlikte barış ve dostluk rüzgarları estirdiler.  Kosova’da önce Çalıştay’a ardından atölye çalışmasına katılan eserleri ile karma sergide yer alan Kıbrıslı Türk Sanatçı Gülsün Karadayı, balkanlarda sanat adına estirilen barış rüzgarlarına katkı koymanın gururunu yaşadı.
Kosova Belediye Başkanı RexhepKuci tarafından tebrik edilen Karadayı’ya 2 hafta süren etkinliğin kapanış resepsiyonuna katılan TC Büyükelçiliği, Prizen’de bulunan Türk Barış Gücü Komutanları, yatırımcı kuruluş temsilcileri  yoğun ilgi gösterdi. 
Sanatçı Karadayı Balkanlarda yer alan uluslararası sanat çalışmasında sanat adına ülkesini temsil etmesine yardımcı olan Kıbrıs Vakıflar İdaresi yönetimine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474