banner564

Bedenimiz ruhumuzun aynadaki yansımasıdır

2 kattan oluşan 3 bin 500 metrekarelik Merit Royal SPA, rahatlama terapileri için en doğru adres

Bedenimiz ruhumuzun  aynadaki yansımasıdır
banner598
Vücut kaslarımızı geliştirmek için çeşitli egzersizler yaptığımız da bu sayede bedenimiz çalışır ve dış görünüşümüzde istediğimiz sonuca varırız. Ancak tam anlamıyla sağlıklı, canlı bir bedene sahip olmak istiyorsak,  aynı egzersizleri ve bazı terapileri zihnimiz için de uygulamalıyız.
Enerjimiz ne kadar iyi akarsa beden kendini o kadar iyi hisseder ve hastalıkların oluşmasını engeller. Enerji kanallarımızın açık olması bizim içsel enerjimizin de yüksek olmasını sağlar. Bu sadece yüzümüze değil aslında tüm bedenimize yansır. Beden ve zihin bir şekilde birbirine bağlı olduğundan rahatlama terapileri hem zihnimiz hem de bedenimiz için iyidir. Gelin sizde kendinize ve sevdiklerinize bir SPA günü hediye edin, 2 kattan oluşan 3 bin 500 metrekarelik Merit Royal SPA bunun için en doğru adres.
 Merit Royal SPA’mızdaki rahatlama terapileri

Ayurvedik Masajlar:
Ayurveda kelime anlamı olarak ‘Ayur’ yaşam ve ‘Veda’ bilgi yani yaşam bilgisi demektir. Ayurvedik masajların önceliği hastalığı önleme, sağlığı koruma ve tedavi şeklindedir. Bedensel ve zihinsel unsurlardaki dengesizlikten kaynaklandığına inanılan durumlarda, bu dengesizliği düzeltmek amacıyla bitkisel yağlar eşliğinde vücudun derinliklerine işleyerek kasları gevşeten ve esnekleştirerek kan dolaşımını düzenleyen bir sistem uygulanır. Bu uygulama sonrası kişinin yaşam enerjisi artar ve toksinler vücutlar atılır. Ayurvedik masajlar ,sinir sistemini şarj ederek doğal dengeyi sağlamak için mükemmel bir yöntemdir.

Refleksoloji Masajı:
Refleksoloji masajının kökeni uzak doğuya uzanır, bir tür denge masajıdır. Özel el teknikleriyle ayaklara uygulanan bu masajda amaç, vücudun belli bölgelerinde bloke olmuş enerjiyi çözerek, fiziksel ve ruhsal iyileşme sağlamaktır. Uygulama sonunda tüm bedeninize masaj yapılmış gibi rahatlama hissediyorsunuz. Kan dolaşımınız hızlandığı için ayak şişkinliklerinde de etki sağlıyor. Refleksoloji masajını tavsiye etmediğimiz durumlar, özellikle hamileliğin ilk 6 ayında, damar ve varis tıkanıklığı olan hastalar için tavsiye etmiyoruz.

Tuz odası Terapisi: 
Royal SPA’mız da bir adet tuz odası bulunmaktadır, iki kişi aynı anda bu odaya grip tedaviden faydalanabilirler. Vucut daki elektiriği atma, stres atıcı özellikleri taşımasının yanın da  öksürük ve soğuk algınlığında, Astım Hastalarında, Bronşit hastalıkların da  yan tedavi amaçlı da kullanılır. Solunum yoluyla ilk ciğerlere ve daha sonra vücudun diğer noktalarına ulaşır. vücudun zararlı toksinlerden temizlenmesine yardımcı olur. Tuz terapisi 20 ile 30 dk arasındadır, kişi  tuz odasında uzanarak solunum alıp verir, terapinin ilk başlangıçta  günlük devamlı olması sonrasın da ayda 1 kez alınması tavsiye edilir. Tuz terapi odasının özel tasarımı misafirlerimize sakinleştirici ve yatıştırıcı bir ortam sağlar. Bu özel ortam sayesinde günlük kaygı ve düşüncelerden uzaklaşmanız da sizlere yardımcı olur.
Her yaştan insan tuz terapisinden yararlanabilir.

Bali Mandara (Dört El) Masajı:
Dört El masajı 2 terapist tarafından uygulanmaktadır. Sekronize el hareketleri ile iki farklı enerjiyi aynı anda tek bir vücuda vererek vücuttaki negatif enerjiyi pozitif bir enerjiye dönüştürmektedir. Aşırı yorgunken veya hem ruhsal hem de bedenen derinlemesine bir dinlenmeye ihtiyacınız olduğunuz da Bali Mandara(Dört El) Masajı sizin için en doğru tercih olacaktır.

Merit Royal SPA’da Balayı çiftlerine ve özel kutlama yapmak isteyen çiftlere özel paket programı
Çiftlere özel Royal Romantik paketi ile partnerinizi ve sizi unutulmaz bir deneyime davet ediyoruz. Size özel hazırlanmış Royal VIP odamız da, ikramlar eşliğinde genel Spa alanlarını kullanmaya ihtiyaç duymadan tüm vaktinizi bu oda da geçirebilirsiniz. Bu odanın İçerisinde hamam, savuna, jakuzi, dinlenme yatağı ve iki adet masaj yatağı bulunmaktadır. Terapinize ilk olarak ikramlar eşliğinde jakuzi ve sauna keyfiyle romantik dakikalar ile başlıyorsunuz, ardından masaj ile devam ediyorsunuz.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473