banner564

“Benzemez Kimse Sana”

Bayramın birinci günü Merit Park Hotel’de sahne alan Şevval Sam, samimi diyalogları ile gönülleri yeniden fethetti, tüm şarkılar birlikte söylendi

“Benzemez Kimse Sana”
banner598
Merit Park Hotel misafirleri Bayramın birinci gününü, Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Şevval Sam ile kutladı. 
Sahneye çıkışında, “İyi Bayramlar dostlar, her gününüz bayram tadında geçsin. Bayram bir araya gelmek, affetmek ve affedilmek için iyi bir fırsattır aslında” sözleriyle hayranlarını selamlayan Şevval Sam, performansına Müzeyyen Senar’ın unutulmaz eseri olan “Benzemez Kimse Sana” şarkısı ile başladı. 
Ünlü sanatçı giydiği uzun yeşil elbisesi ile sade ve şık bir görüntü sergiledi. Sanatçı, izleyenleri ile arasındaki sıcak ve sempatik diyaloglarıyla tüm geceyi adeta bir şova çevirdi. 
Sahneden inerek izleyenlerin arasına karışan sanatçı Orhan Gencebay’ın “Bir Teselli Ver” şarkısını seslendirdi. 
Ünlü yorumcu Şevval Sam yaklaşık 800 kişinin izlediği Park Arena sahnesinde Erkin Koray’ın “Arkası Gelmez Dertlerimin” parçasını izleyenleri ile hep bir ağızdan seslendirdi.
Repertuarına Karadeniz türkülerinede yer veren ülü sanatçı, Kazım Koyuncu’nun ölüm yıl dönümünü anarak “O bu dünyaya gelmiş melek gibi bir adamdı” diyerek rahmetli sanatçıya “Dido” şarkısını armağan etti. 
Kendisine eşlik eden dansçılarla roman ve ege şarkıları seslendiren sanatçının dansları büyük alkış aldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473