banner564

Bir günah gibi

Bayramın son bombası süperstar Ajda Pekkan, Merit Crystal'de hayranlarını unutulmaz şarkılarıyla büyüledi

Bir günah gibi
banner598

Saim YILMAZ

Merit Crystal Cove Hotel, denizin ortasına kurulan özel sahnesinde, bayramın son günü süperstarı ağırladı. Yoğun ilgi sebebiyle kalabalık bir hayran kitlesine seslenen süperstar, derin göğüs, sırt ve bacak dekolteli, üst kısmı pırlanta taş işlemeli mor ve fuşya renk kombinli uzun elbisesi ile göz kamaştırıcıydı. Süperstar Ajda, son zamanlara damga vuran Volga Tamöz ile yaptığı yeni şarkısı "Ayrılık Ateşi" ile sahnesini açtı. Sonrasında yine hareketli eski hitleriyle devam eden sanatçıya hayranlarının ilgisi büyüktü. 
Daha coşkulu bir alkış isteyen Ajda, "Evim kadar rahat ettiğim Merit Hotellerde sahne almak ve bayramı sizlerle geçirmek müthiş bir duygu. Ben daha erken buluşmayı beklerken biraz geç başladı programımız yoğun ilgi sebebiyle, benim bir günahım yok. Hepiniz hoşgeldiniz, ayaklarınıza sağlık dileyelim” dedi.

Süperstar'dan iddialı sahne şovları...
Repertuvarında olmamasına rağmen, bir hayranının isteği üzerine "Bir Günah Gibi" şarkısını da seslendiren süperstar, bütün şarkılarını hayranlarıyla birlikte göz göze seslendirdi.  Dansçıları ile birlikte sergilediği görsel dans şovları ise büyüleciydi. Süperstar, Merit Crystal sahnesinde birbirinden ilginç şovlara imza attı.

Çevreci Süperstar'dan sosyal mesaj...
Süperstar'a Merit Hotel & Casino adına çiçek takdim edildikten sonra, çiçekleri çok sevdiğini, çok mutlu olduğunu ve İstanbul'a giderken mutlaka götüreceğini dile getiren Ajda, "Gerçi vazoya koyuyoruz, bir süre sonra soluyorlar ve ben çok üzülüyorum. Ben biraz çevreci olduğum için koparılmasını hiç istemiyorum." diyerek sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473