banner564

Bu kez onlar eğlendi

Merit Royal Hotel’in geleneksel hale getirilen personel gecesinin ikincisinde yaşanan coşku görülmeye değerdi

Bu kez onlar eğlendi
banner598
HABERİN GALERİSİ
Bu kez onlar eğlendi

Bu kez onlar eğlendi

Kamil HÜNERLİ
Merit Royal Hotel’in geleneksel hale getirilen personel gecesinin ikincisi önceki akşam düzenlendi. Coşkuyla kutlanan gecede, Merit Royal Kralı ve Kraliçesi seçilirken yapılan çekilişle şanslı personele çeşitli hediyeler dağıtıldı.
 Merit Royal Hotel çalışanları, ikincisi gerçekleştirilen personel gecesinde gönüllerince eğlendiler. Gecenin açılış konuşmasını yapan Merit Royal Hotel Genel Koordinatörü  Gerhard Stutz, Merit Ailesi’ne katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Stutz, “Tüm Merit Ailesi benzersiz ve çok sıcak. Merit Royal gibi büyük bir takımla birlikteyim ve çok gurur duyuyorum. Bunun bir parçası olmak beni sevindiriyor. Elimizde harika bir ürün var. Hizmetimiz ile birlikte fark yaratmak  sizlerin  elinde. Misafirlerimizin Merit Royal Hotel’de kalırken mutlu ve memnun olduklarını görüyorum. Bunu korumamız gerekli. Standartlarımıza bakıp daha da ileri taşımalıyız. 2015 yılında sizler ile birlikte daha da iyi olacağız” dedi.

Arar: Turizmde, hizmet veren insanın değeri çok büyük
Stuz, açılış konuşmasından sonra Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ı sahneye davet etti. Arar da konuşmasında, “Harika binalar yapabiliriz. Ancak, içi boş olduktan sonra ve hizmet kalitesi iyi olmadıktan sonra binaların hiç bir değeri olmaz. Turizmde insanın, hizmet veren kişinin önemini çok büyük. Merit Royal Hotel’in başarısında emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ederim” diyerek tüm personeli alkışladı.

Kral ve kraliçe seçildi
Konuşmaların ardından geçilen kutlamada “Levent ve Grubu” sahne aldı. Yapılan istek parçaların seslendirildiği gecede Merit Royal Kral ve kraliçesi de seçildi. Personelin daha önce yaptığı oylama ile belirlenen Merit Royal Hotel 2014 Kralı  ve Kraliçesi  çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ayrıca, yine oylama ile belirlenen “Yılın Şefi”, “Yılın en yardımcı personeli” gibi dallarda da çeşitli ödüller verildi. Kura sonucu çeşitli hediyelerin dağıtıldığı gecenin şanslıları ise ödüllerini Merit Royal Hotel  Genel Müdür Yardımcı Haluk Erim’in  ellerinden aldı. Gece boyunca eğlenen Merit Royal Hotel çalışanları gecenin finalini dansöz ile yaptı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474