banner564

Bu sefer GG’liler oynadı

Sanatçı Çilem Şahan’ın şarkıları ile renk kattığı dayanışma gecesinde, yeşil beyazlı renklere gönül veren taraftarlar gönüllerince eğlendi

Bu sefer GG’liler oynadı
banner598
Başkent Lefkoşa’nın köklü spor kulüplerinden Gençlik Gücü yönetimi tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde yeşil beyazlı renklere gönül verenler bir araya geldi.
Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry gecede yaptığı konuşmada, “Böyle gecelerde buluştuğumuz gibi, tribünde de buluşsak ve takımımızı desteklesek güzel olmaz mı? Haydi! Hafta sonu takımımızın karşılaşmasını birlikte izleyelim” dedi
Çiçek satışı yapılıp, bağış toplanan Gençlik Gücü Spor Kulübü Dayanışma Gecesi neşeli geçerken, konukların cömert davranmaları yönetimi mutlu etti. Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili ve eski Maliye Bakanı Ersin Tatar’ın da katıldığı gecede hazır bulunamayan Turgay Deniz, Mustafa Üstüner ve Saffet Anibal telefonla arayarak bağışta bulundular.
Sanatçı Çilem Şahan’ın şarkıları ile renk kattığı gecede konuşan Gençlik Gücü Spor Kulübü Genel Sekreteri Erol Ataöğün ise yapılan işleri anlattı. Yönetimin henüz bir yılını doldurmadığına işaret eden Ataöğün, “Kulüp binamız restore ediliyor. Gelecek sezon bu gibi etkinlikleri kendi lokalimizde yapabileceğiz. Halı sahamız da yenileniyor ki, bu da kulübümüze maddi katkı sağlayacaktır. Yönetim olarak yıllık 200-300 bin TL’lik gelir hedefliyoruz. Böylece güçlü bir takım olacak ve asansör takımı olmaktan kurtulacağız” şeklinde konuştu.
Yeşil beyazlı balonlarla süslenen Duble Meyhane’de düzenlenen Gençlik Gücü Spor Kulübü Dayanışma Gecesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473