banner564

Burada mutluyum

Merit Lefkoşa Hotel’de sahne alan ve dinleyenlerine unutulmaz bir konser veren Volkan Konak, Kıbrıs’a olan sevgisini de seslendirdi:

Burada mutluyum
banner598
Abdullah SUİÇMEZ
Merit Lefkoşa Hotel’de konser veren Volkan Konak, izleyenlere keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Şarkılarını, kendisini dinlemeye gelen yoğun misafir kalabalığı birlikte seslendiren Konak hem eğlendirdi hem de hüzünlendirdi.
 “Konser öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Konak, birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Meslekte geçen 25 yılını değerlendiren Volkan Konak “Büyük bir emek var ve yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. 25 yıl çok güzel geçti, şimdi dönüp bakınca aklımda hiç soru işareti yok” dedi.
 Konak eski kliplerinde kendini beğenmediğini söyledi. Bir de özeleştiri yapan başarılı sanatçı; “Şimdilerde kendimi daha karizmatik buluyorum. Çocuklar da dalga geçiyor şimdi o hallerimle. Solucan gibiymişiz yahu. Yılların benim lehime çalıştığını düşünüyorum. Yakışıklı değilim ama karizmatik olduğumu düşünüyorum” dedi
 Volkan Konak sıradaki projesinin, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan ve 11 şarkıdan oluşan 'Best of Volkan Konak' albümü olduğunu söyledi. Ardından ise 2018 yılında, kariyer çizgisinde iz bırakacağına inandığı senfonik bir konser olacağını söyledi. Bu projeyle 3 kıtada (Asya, Avrupa ve Amerika) bulunmayı hedeflediğini dile getirdi. Bundan böyle daha prestijli ve uluslararası işlere imza atma niyetinde olduğunu ifade eden sanatçı Kıbrıs'la alakalı da şunları söyledi: "Mutluyum Kıbrıs’a gelince. Rahatlıyorum. Her şeyden önce insanını çok samimi ve sıcak buluyorum. Çok uygar bir yer burası. Biliyorsunuz burada çok sık konser veriyorum. İleride buradan bir ev sahibi olmayı da düşünüyorum…"


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474