banner564

Büyük coşku yaşanıyor

Letafet Bar; tadına doyulmaz akşamlar, müzik dolu saatlerin değişmez adresi olmaya devam ediyor

Büyük coşku yaşanıyor
banner598
Merit Park Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Letafet Bar; tadına doyulmaz akşamlar, müzik dolu saatler; yaşanılası eğlencelerin en büyük adresi olmaya devam ediyor. 
Soner Olgun ile müziğin her telinden en güzel şarkıların söylendiği Letafet Bar geceleri; hafta sonlarının en çok tercih edilen mekanı haline geldi. 
Soner Olgun Orkestrasının güzel şarkıları ile başlayan gece Soner Olgun’un sahne alması ile büyük bir coşkuya dönüştü. Gecede yine en güzel şarkılarını eşi Özlem Olgun ile birlikte seslendiren Soner Olgun’un orkestrasının gitaristliğini ve şefliğini yapan Utkan Marangoz ile yaptığı düetlerde büyük alkış aldı. Özellikle Cem Karaca klasiklerinden olan “Tamirci Çırağı, Sevda Kuşun Kanadında” şarkılarına kattığı yorum izleyicileri adeta büyüledi. 
Gecede birçok ünlü isimde yer aldı. Türkiye’nin duayen modacılarından Hakan Akkaya’da geceyi izleyenler arasındaydı.
Doğum günü kutlamalarının yoğun bir şekilde yaşandığı gecede Soner Olgun kadehini “Bir elimizde kadeh bir elimizde şişe iyi bayramlar diyelim herkese” diyerek kaldırdı.
 Gecede yabancı şarkılarda seslendiren Soner Olgun vatan sevgisiyle dolu sözleri ve İzmir Marşı ile bir geceyi daha bitirmiş oldu. 
Bütün konukların ayakta eşlik ettiği Soner Olgun geceleri 10 Şubat’ta devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474