banner564

Demli şarkılarla zamanda yolculuk

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Gökhan Tepe duygu dolu bir geceye imza attı

Demli şarkılarla  zamanda yolculuk
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel & Casino sahnesinde geçtiğimiz hafta, ilk sezona damgasını vuran ve yoğun istek üzerine ikinci sezonda da seri konserlerine devam eden, duygusal şarkıların prensi Gökhan Tepe sahne aldı. Serinin beşinci konserinde hayranlarıyla yeniden Merit sahnesinde buluşan Gökhan Tepe, enerjik bir şekilde hareketli şarkılarla konserine başladı.
Yakışıklı sanatçının 20 yıllık sanat hayatına sığdırdığı en sevilen şarkılarını, hayranlarıyla birlikte seslendirmenin verdiği mutluluğu gözlerinden anlamak mümkündü. Ayla Çelik'in son zamanlarda fırtınalar estiren şarkısı Bagdat'ı da seslendiren sanatçı, "Uzun yıllar Ayla Çelik ile birlikte çalıştık. Çok güzel bir şarkı ve çok güzel bir albüm yaptı benim canım arkadaşım. Ayla'nın bu albümünde benim de 3 bestem var. İnşallah şarkıları da albümü de seversiniz ve dinlersiniz" diyerek sanatçı dostundan desteğini hiçbir zaman esirgemeyeceğinin ve her zaman yanında olacağının sinyalini de vermiş oldu. 

Gökhan Tepe konserinde gamzeli bir güzel...
Gökhan Tepe'yi dinlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Açelya Akkoyun da vardı. Gamzeli güzel, sanatçı dostunun şarkılarında hem eğlendi hem de masasından şarkılara eşlik etti. Gökhan Tepe, kendisini dinlemeye gelen Açelya Akkoyun'a "Burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Var mı benden bir isteğiniz?" diyerek sahnesine, söz ve bestesi kendisine ait dönemine damga vuran şarkılarını ard arda sıralayarak devam etti.

Demli şarkılarla zamanda yolculuk...
Gökhan Tepe, her zaman olduğu gibi programının bir bölümünde hayranlarının da kendisine keyifle eşlik ettiği "Demli Şarkılar"a yer verdi. 70'li ve 80'li yıllarda, İbrahim Tatlıses, Selami Şahin ve Orhan Gencebay gibi üstatlardan dinleyerek sevdiğimiz arabesk şarkılarla da hayranlarını zamanda yolculuğa çıkardı. Demli Şarkılar bölümünde de hayranlarının isteklerini kırmayan sanatçı, yürek dağlayan şarkılarla duygusal anlar yaşattı. Bayan hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan yakışıklı sanatçı, hayranlarıyla bol bol fotoğraf da çekindi. Programına yine başladığı gibi hareketli şarkılarla son vermeyi tercih eden ünlü sanatçı, Merit Crystal sahnesinde, bir sonraki konserde tekrar buluşabilmek dileğiyle sahneden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474