banner564

Divanessa ve Diana büyüledi

Merit otellerinde bir klasik haline gelen Arap konserleri, hız kesmeden devam ediyor

Divanessa ve  Diana büyüledi
banner598
Saim YILMAZ
Merit otellerinde bir klasik haline gelen Arap konserleri, hız kesmeden devam ediyor. Arap ülkelerinin birbirinden ünlü sanatçılarını sahnesinde ağırlayan Merit Royal Hotel ve Merit Crystal Cove Hotel'de serinin bu haftaki sanatçıları, Divanessa ve Diana Haddad oldu. 
16 Nisan gecesi Merit Royal Hotel tarafından düzenlenen ve Merit Crystal Cove Hotel Convention Centre'ın geceye özel hazırlanan sahnesinde gerçekleşen konserde tam anlamıyla Arap rüzgarları esti. Dünya’nın dört bir yanından gelen misafirlerine sınırsız eğlence sunan Merit Crystal Cove Hotel sahnesinin ilk konuğu, Lübnanlı güzel keman virtüözü Divenassa idi. Kemanı ile çocuk sayılacak yaşta parmak ısırtmayı başaran ünlü virtüöz, Arap dünyasında popüler olan parçaları “Aman” ve “Azad” ile büyük alkış topladı. 


Ortadoğulu virtüöz büyüledi...
Ortadoğu'nun en meşhur kemancıları arasında yer alan Divanessa, güzelliği ile büyüledi. Kendine has bir dinleyici kitlesi olan başarılı virtüöz, eşsiz keman dinletisi ile kulaklarda keskin bir tını bıraktı. Sanatçı, bomba etkisi yaratan performansıyla uzunca bir süre ayakta alkışlandı. Ortadoğu'da kemanıyla fırtınalar estiren Divanessa, kendi ülkesinden sonra Kıbrıs'ı da salladı. Kendi şarkılarının yanı sıra, Ortadoğu'nun son dönem popüler besteleri ile kelimenin tam anlamıyla kemanını konuşturdu. 


Sınırsız eğlence...
Divanessa'nın ardından Arap müziğinin popüler ismi Lübnanlı şarkıcı Diana Haddad, ülkesinde listeleri zorlayan şarkısı “Mani Mani” ile sahneye hızlı bir giriş yaptı. Sonrasında ilk albümü olan “Saken”den şarkılara yer veren güzel yıldız, ülkesinin meşhur popstarı Zad ile yaptığı düeti “La Fiesta” ile Merit sahnesini inletti. Şarkılarının tamamını hayranlarının eşliğinde söyleyen Diana Haddad, fotoğraf çekinme isteklerini de geri çevirmedi. 
Gece sonunda her iki sanatçıya da Merit Otelleri ve casinoları adına çiçek takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474