banner564

Dört dörtlük eğlence

Maxim Royal'de doyumsuz şov her hafta kaldığı yerden yeniden başlıyor

Dört dörtlük eğlence
banner598

Saim Yılmaz


Fasıllı, eğlenceyi ve komediyi bir araya getiren Maxim Royal'de doyumsuz şov her hafta kaldığı yerden yeniden başlıyor.
Rezervasyonları günler öncesinden tükenen ve açıldığı ilk günden itibaren Kıbrıslı eğlence severlerin ilgi odağı olmayı başaran Maxim Royal geçen hafta sonu, konuklarını her zamanki gibi muhteşem bir ekip ile karşıladı. Eski Maxim günlerindeki çiçekçi kız klişesi de unutulmamıştı. Gece boyunca çiçekçi kız, masalar arasında dolaşarak güzel ve zarif hanımefendilere çiçek takdim etti.
Eski gazino günlerini tekrar yaşatmayı amaçlayan mekanın Fasıl Ekibi, eski alaturka şarkılar ile konuklarını mest etmeyi başardı. Ekip, eğlence öncesi misafirleri ilerleyen saatlerdeki enerji dolu geceye hazırladı.

Musallat Azize iş başında...
Azize her zamanki kendi şarkısı "Azize" ile programına başladı. Büyük bir özenle, hemen hemen bütün masaları dolaşan Azize, doğum günü olan masalarla özellikle ilgilendi. Misafirlerinin memnuniyeti için elinden geleni yaptı. Ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, Azize tiplemesinin ardından çalıştığı ünlülerle olan anıları ve taklitleriyle eğlenceli dakikalara hız verdi. "Arka Sokaklar" dizisinde Dilberay'la karşılaşması ve sohbetleriyle ilgili anektodları misafirlerden büyük alkış aldı. Bülent Ersoy'la ilgili ise; bir havaalanı anısına değinen ünlü komedyen, "Kıbrıs'a gelirken havaalanında Bülent Ersoy'la birlikte geliyoruz. Herkes 'x-ray'den geçiyor. Bülent Ersoy'un geçmediğini gören diğer yolcular, herkes geçiyor da o neden geçmiyor. Bülent Ersoy olduğu için mi? Diye sordular. Bülent Ersoy cevap verdi: Ben geçemem, hamileyim bana yasak" diyerek misafirleri gülmekten kırıp geçirdi. Büyük üstad Seyfi Dursunoğlu'nun meslek hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirttikten sonra Huysuz Virjin'in "Katina"sı ile programına devam etti ve konuklara da mikrofonu uzatarak muhteşem bir eğlenceye imza attı. Musallat Azize adına sahneye şampanyalar gönderildi. Ünlü komedyen, programına Zerrin Özer, Muazzez Abacı ve Ajda Pekkan taklitleriyle devam etti. 

Özhan Jan hem oynadı hem oynattı...
Maxim sahnesinin vazgeçilmez muhteşem sesi Özhan Jan, piti kare, yakası ve kol uçları deri ile hareketlendirilmiş ceketi ve kenarı zincir detayı ile süslenmiş siyah pantolonu ile "Tanrı İstemezse" şarkısı ile geceye ay gibi doğdu. Son zamanların hit parçaları ile programına devam eden sanatçı, Demet Akalın'ın altın plak alması ile ilgili sanatçıdan övgü dolu sözlerle bahsederken, kendi şarkısı "Günaydın Abla"nın da bulunduğu albüm için "Özhan Jan adı geçer de en iyi albüm ödülünü almaz mıyız hiç? Kalite her zaman farkını ortaya koyar canlarım" diyerek sahneden besteci kimliğinin de hakkını verdi. Sonrasında da söz ve müziği kendisine ait "Günaydın Abla" ile hem oynadı hem de oynattı. 90'ların hitleri ile misafirlere nostalji yaşatmayı da ihmal etmedi. 
İlerleyen saatlerde, Özhan Jan sahnesine komedi de dahil oldu. Musallat Azize sahneyi bastı ve yine konuklara bol kahkahalı dakikalar yaşattı. 

Yeni güne dansözlü giriş...
Saatler gece yarısını vurduğunda, yeni güne dansözle giriş yapıldı. Konukların hem gözüne hem kulağına hitap eden Maxim Royal, bu hafta da değişen ve yenilenen sahneleriyle konuklarını şaşırtmaya devam etti. Dansöz Sibel Sultan, sahne şovuna konuklarla birlikte masa aralarında dans ederek devam etti. 

Selami Şahin yorgunluğunu Özhan Jan'la attı...
Özhan Jan, programının ikinci bölümüne son dönem popüler şarkılarla devam etti. İlerleyen saatlerde, aşk şarkılarının üstadı Selami Şahin de Özhan Jan sahnesini izleyenler ardasındaki yerini aldı. Selami Şahin, Merit Royal Hotel & Casino'nun düzenlemiş olduğu özel bir konserde sahne aldıktan sonra, yorgunluğunu atmak için eğlenceyi tercih etti. 

Özhan Jan, 23 Ocak'ta Maxim Royal sahnesinde Altay'ın ve 30 Ocak'ta da tekrar kendisinin olacağını hatırlatarak sahneden ayrıldı. 





Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473