banner564

Doyumsuz bir müzik ziyafeti

Crystal Club konserlerine devam eden Cenk Eren, en özel şarkıları dinleyenleri için seslendirdi

Doyumsuz bir müzik ziyafeti
banner598
Saim YILMAZ
Cenk Eren, Merit Crystal Cove Hotel'deki Crystal Club konserlerinin geçen haftaki özel serisine beyaz tercih ettiği spor pantolon ve t-shirtünün üstüne lacivert spor ceketiyle tamamladığı yaza uygun kostümüyle Ebru Gündeş'in efsanevi şarkısı "Ahdım Olsun" ile başladı. 
İlk defa izleyenler için "İlkler güzeldir. Böyle bir başlarız, bir daha da ayrılmayız" diyerek hayranlarıyla sohbete koyulan sanatçı, salonun Texas Retro konseptine bayıldığını dile getirerek, bundan sonraki konserlerinde aynı dizaynın olmasını istediğini söyledi. Ayla Çelik'in son döneme damga vuran şarkısı "Bağdat"ın hayranları tarafından sıklıkla istenmesi üzerine, "Merak etmeyin okuyacağız, zaten söylemeyeni dövüyorlar" sözleriyle salonu kahkahalara boğdu. 

Yepyeni klip müjdesi...
Tanju Okan Şarkıları albümünden, bırakıp giden bir kadının ardından yazılan en güzel şarkı diye bahsettiği "Kadınım" şarkısı uzunca bir süre ayakta alkışlanan Cenk Eren, "Hasret" ile romantik çiftleri dansa kaldırdı.
"Kuliste hazırlanırken bir haber geldi, Türkiye'nin büyülü sesi aramızda diye. Bazen şöyle bir düşünürüm. Allah bize niye bu kadar güzel ses bahşetmedi diye. Ben onun sesini dinlerken çok ağladım, bizde şöyle tabir edilir 'kadife gibi bir ses', daha önce hiç karşılaşıp tanışmadım ama haber gönderdim bizim sahnemizi şereflendirir mi diye? İşte o büyülü ses geliyor şimdi" diyerek Gülay'ı sahnesine davet etti. Gülay'ı sahneye alınca "Senin yüzünden aşık oldum, senin yüzünden çok ağladım, senin yüzünden ayrıldım" diyerek aşk üzerine sohbeti koyulaştıran ikili, şu an yoğun bakımda bulunan ve şarkının ruhunun ona ulaşması dileğiyle Harun Kolçak'tan "Bile Bile" şarkısında doyumsuz bir düete imza attılar. 

Ekiple gümbür gümbür final...
Programının ikinci bölümüne "Aleni Aleni" ile başlayan Cenk Eren, söylediği arabesklerle de geceye damga vurdu. Sahnesinin sonlarına doğru ekibinin tamamını sahne önüne alan sanatçı, trompet show eşliğinde söylediği hareketli şarkılarla, bir başka Merit Crystal Hotel sahnesinde tekrar buluşmak dileğiyle konserini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474