banner564

Doyumsuz eğlence

Crystal Club’ta sahne alan Gökhan Tepe, söylediği şarkılarla hayranlarının kalbini tam 12'den vurdu

Doyumsuz eğlence
banner598

Saim YILMAZ

Merit Crystal Cove Hotel'in yaz boyunca devam eden Crystal Club seri konserleri Gökhan Tepe'nin doyumsuz eğlencesi ve birbirinden güzel şarkıları ile haftaya damgasını vurdu. Gecede hem kendi şarkılarını hem de sanatçı dostlarına verdiği şarkıları seslendiren sanatçı, kelimenin tam anlamıyla hayranlarının kalbini tam 12'den vurdu. 
Düğün için gün sayan sanatçı Gökhan Tepe, sahnedeki şıklığı ile adeta düğün öncesi damatlık provası yapmış gibiydi. 
Hayranlarına ilk albümü ile yola çıkış hikayesini anlatan ünlü sanatçı, Ozan Doğulu aranjesi ile hazırlanan ve yapımcının ısrarları üzerine albümün çıkış şarkısı olarak kliplendirilen "Pantolonunu çok sevdim, çıkar onu bebeğim" şarkısının klibi yayınladıktan sonra gazetecilerin ertesi gün kendisini alaşağı etmek üzere eleştiri bombardımanına tuttuğundan dert yandı. Hayranlarının isteği üzerine 2013 yılında kendisine bir çok platformda en iyi besteci ödülünü kazandıran ve Demet Akalın albümü hitlerinden "Türkan" şarkısını hayranlarıyla birlikte, oynayarak söyledi. 

Safiye Soyman ile Ben Yoruldum Hayat...
Benim tarihimdeki dramatik şarkılar dediği "Yalan Olur" ve "Canözüm" ile salonda romantizm rüzgarları estiren yakışıklı sanatçı, Azerbaycan'dan gelen hayranları ile yakından ilgilenip onlar için özel olarak bir Azeri türküsü olan "Perşembe Gününde Çeşme Başında"yı söyledi. 
Gecenin ilerleyen saatlerinde Safiye Soyman'ın boğaz ağrısından dolayı çok acı çektiğini ama kendisinden bir şarkı dinlemek istediğini dile getirerek sanatçının masasına gitti. Safiye Soyman, sesi kısık olmasına rağmen "Ben Yoruldum Hayat" ile tüm salonu mest ederek büyük alkış topladı. Gökhan Tepe'ye Merit Crystal Cove Hotel & Casino adına çiçek taktim edildikten sonra sanatçı, hareketli başladığı programını son albümüne adını veren şarkısı "Seninle Her Yere" ile yine gümbür gümbür bitirdi. 
Gökhan Tepe konserinin ardından eğlenceye Club Medusa'da devam eden misafirler, şarkıların ritmine kendilerini kaptırarak sabaha kadar çılgınlar gibi eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473