banner564

Eğlencenin vazgeçilmez adresi

Kuzey Kıbrıs’ta, Cumartesi gecelerine farklı bir boyut getiren Maxim Royal sahnesinde Yaşar İpek, hayranları ile buluştu

Eğlencenin vazgeçilmez adresi
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta birbirinden ünlü isimlerle en güzel eğlenceleri harmanlayıp Cumartesi gecelerine farklı bir boyut getiren Maxim Royal sahnesinde geçen hafta Yaşar İpek hayranları ile buluştu.
Maxim Royal konuklarına muhteşem bir gece yaşatan Yaşar İpek ön özel şarkılarını seslendirdi.
Gecenin startını “Haybeye” şarkısıyla veren Yaşar İpek, “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz, bu gece muhteşem bir gece olacak, şarkıları hep birlikte söyleyeceğiz” dedi.
Maxim Royal misafirleri arasında  bulunan Beşiktaş Spor Kulubü Başkanı Fikret Orman’a ‘Başkanım sizzler de şeref verdiniz” diyerek saygısını ileten sanatçı, “Gel Deneyelim Yeniden” şarkısı  ile konserine devam etti.
Rezervasyonları günler öncesinden dolan mekanda, misafirler ise adeta şıklık yarışındaydı .
Eskimeyen şarkılara sahnesinde yer veren Yaşar İpek “Olmazsa olmazlarımız” diyerek , İbrahim Tatlıses’ten; “Vur Gitsin Beni”  “Kurtar Beni Tanrım”,  “Dayanamam Ben Bu Gidişine” gibi şarkılarla Maxim Royal misafirlerine duygusal anlar yaşattı.
Misafirlerin isteklerini geri çevirmeyen Yaşar İpek’in; “Dembaba”, “Aleni Aleni”, “Antep in Hamamları” şarkılarında ise halaylar çekildi, Maxim Royal’de oynamayan kalmadı. 
Maxim Royal misafirlerini bir an olsun yerlerine oturtmayan Yaşar İpek için sahnede şampanyalar patlatıldı .
Konuklar, eğlence ve kaliteyi birlikte sunan Maxim Royal’in vazgeçilmez tutukuları olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474