banner564

Ekip ruhunun başarısı

Mine Gürses, Merit Lefkoşa Hotel olarak 2 bininci organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti

Ekip ruhunun başarısı
banner598
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizminin ve Lefkoşa halkının hizmetine 29 Ekim 2008'de kapılarını açan Merit Lefkoşa Hotel, 2 bininci organizasyonunu gerçekleştirdi.
Bu özel organizasyonun şanslı firması ise Yusuf Paralik Co. Ltd. oldu.
Otel yönetimi organizasyon sahiplerine sürpriz bir kutlama yaptı. Otel departman yöneticilerininde katıldığı kutlamada güne özel hazırlanan büyük bir pasta kesilerek, özel hazırlanmış servis masasında şampanyalar ikram edildi.  
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü  Mine Gürses, 2 bininci organizasyonlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken; organizasyonlarda mutfak hüneri, servis ustalığı ve üstün hizmet anlayışı ile misafir memnuniyetininin her zaman ön planda tutulduğunu ve tüm bu hizmetlerin başında ekip ruhunun geldiğini vurguladı.

“Sevgiyle hizmet ediyoruz”
Çeşitli kurum ve kuruluşların organizasyonlarına büyük bir özveri ile ev sahipliği yaptıklarını; düğün, nişan ve doğum günü organizasyonları ile de organizasyon sahiplerinin mutluluklarına ve heyecanlarına ortak olduklarını belirten Gürses, “Her türlü detayı uzman kadromuzla farklı konseptler tasarlayarak kusursuz şekilde organize edip, “sevgiyle hizmet ediyoruz” ilkesi ile misafirlerimize sunuyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474