banner564

Eski günlerine döndü

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi

Eski günlerine döndü
banner598
HABERİN GALERİSİ
Eski günlerine döndü

Eski günlerine döndü

Kamil HÜNERLİ
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Serdar Ortaç,  hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi. Kendisinin çok iyi olduğunu ve dünyada en önemli şeyin sağlık olduğunu belirten Serdar Ortaç, ‘’Karım bir anne olsun, gerisi önemli değil’’ dedi.
Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu hayranlarının karşısına elindeki yeşil çay fincanı ile çıkan Serdar Ortaç, ‘’Hastalık sonrası ilk yeşil çay kadehimi kaldırıyorum. Şerefinize’’ diyerek konserine başladı. Söylediği şarkıların hikayelerini de anlatarak konserine devam eden Serdar Ortaç’ın dansçıları da başarılı performanslarıyla büyük alkış aldı. 
Dansçılarıyla kurduğu diyaloglar ve yaptığı esprilerle konuklarını güldüren Serdar Ortaç, “Gözüm karımın gözünden başkasına değmiyor. Bir karım olsun, bir annem olsun yeter. Dünyanın en önemli şeyi sağlık. Bir de karım anne olsun, yeter. Gerisi önemli değil” dedi.

Yeşil ya da mavi gözlü kadın sevmeyeceksin!
‘Yeşil Su’ adlı şarkıyı yazdığında babasının, “Yeşil ya da mavi gözlü kadın sevmeyeceksin. Benim gibi, kahve rengi gözlü kadın seveceksin” dediğini söyleyen Serdar Ortaç, “Yeşil gözlü kadın baktığı yeri eritirmiş. O zaman ben babayı yedim. Eşimin gözleri yeşil, ama gözü önemli değil, ben çok mutluyum” şeklinde konuştu. 
Hayranlarının bol bol fotoğrafını çektiği Serdar Ortaç, enerjisi ve ekibiyle sunduğu sahne şovlarıyla hayranlarının unutamayacağı bir geceye imza attı. 


İstanbul hayatı Kıbrıs’a geldi
Konserini takip eden gazetecilerin sorularını da yanıtlayan  Serdar Ortaç, İstanbul’un şatafatlı hayatının artık Kuzey Kıbrıs’a geldiğini söyledi. ‘’İstanbul’da 3-5 tane yerde çıkıyoruz. Ama Kıbrıs’ta her otelde güzel balo salonları var. Bu yüzden Kıbrıs, Türk sanatçılar için önemli bir yer oldu’’ dedi.

Chloe ayakları üzerinde duruyor
Bu yıl kendisine vakit ayıracağını söyleyen Serdar Ortaç, hayatının geniş kısmını evliliğin alacağını söyledi. Ortaç, “Artık eşimle zaman geçirmek istiyorum, Chloe  kendi ayakları üzerinde durdu. İşe  başladı.  Ben de kendi işlerime döndüm. Chloe şu anda ailesiyle Miami’de tatilde. Annesinin babasının yanına gitti. Döner dönmez işlerine başlayacak. Ben de fırsat bulup işlerime döneceğim’’ dedi

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473